admin
No Comments

Ύψος του τακουνιού: με μέτρο!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

aaaa127929_1200_A-300x300To spartoo.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα παπουτσιών και μας συμβουλεύει για το κατάλληλο ύψος τακουνιού!

Μπρος στα κάλλη τί ‘ν ο πόνος; Αυτή την ερώτηση πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα στον εαυτό της όταν αγοράζει ψηλοτάκουνα! Με τους κοθόρνους να επανέρχονται και φέτος και τα ντεφιλέ υψηλής ραπτικής να αποτίσουν φόρο τιμής στο ψηλοτάκουνο, αξίζει τον κόπο να αναρωτηθούμε. Πρέπει λοιπόν στ αλήθεια να διαλέξουμε ανάμεσα στο τακούνι και την άνεση;

Πού βρίσκεται η χρυσή οδός; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να υπολογίσουμε είναι η σταθερότητα: Ξεχάστε τη φαμ φατάλ που θέλετε να βγάλετε από μέσα σας εάν σας είναι αδύνατο να κάνετε περισσότερα από δύο βήματα πριν σωριαστείτε μεγαλοπρεπώς στο πάτωμα. Μερικές τα καταφέρνουν περίφημα, αλλά σίγουρα όχι κι όλες!

Από την άποψη της υγιεινής, το ιδανικό παπούτσι δεν είναι εντελώς φλατ. Για να αποφευχθούν οι παράλληλες απώλειες και οι πόνοι στην πλάτη, οι ποδολόγοι συνιστούν ένα τακούνι από 2 μέχρι 4 εκ. Το καλύτερο είναι το “λίγο απ ‘όλα”

Γόβες στιλέτο; ΟΚ! Την επομένη όμως η μείωση του ύψους είναι υποχρεωτική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>