admin
No Comments

Εργασία στην Αυστραλία – Μεταναστευση για δουλεια στην Αυστραλια

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Η εργασία στην Αυστραλία και η μεταναστευση για δουλεια στην Αυστραλια είναι κάτι που πάρα πολλοί Έλληνες  έχουν επιλέξει τα τελευταία χρόνια λόγω του δυσμενούς οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα.

 Η Αυστραλία είναι μια όμορφη, πολυπολιτισμική χώρα, με ένα εξαιρετικό σύστημα υγείας, ποιότητα ζωής, τη δημόσια εκπαίδευση, την οικονομική ελευθερία, και απόλυτη προστασία των πολιτικών ελευθεριών και πολιτικών δικαιωμάτων. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αυστραλία για μια επίσκεψη, για διακοπές ή για εργασία σε  επιχειρήσεις, καθώς η αναπτυσσόμενη οικονομία αποτελεί πόλο έλξης για τους μετανάστες από όλο τον κόσμο.

Τώρα, για την τόνωση της αυστραλιανής οικονομίας, η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει ανοίξει 108 000 θέσεις εργασίας, για τους νέους, που μιλούν αγγλικά και έχουν πτυχίο ή εξειδίκευση σε κάποιο από τα επαγγέλματα που απαιτούνται στην Αυστραλία.

Αυτή η Skilled Visa μέσω του Skilled Migration Program δίδεται υπό προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ειδικότητα, την ηλικία αλλά και τις γνώσεις Αγγλικών. Η διαδικασία που ακολουθείτε είναι μέσω ειδικών εταιριών που προετοιμάζουν τις απαραιτητες αιτήσεις και συμβουλέυουν τους υποψήφιους ή μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας στην Αυστραλία  

Αν θέλετε να μεταναστεύσετε σε μια νέα χώρα, να ξεκινήσετε μια νέα ζωή, να ζήσετε και να εργαστείτε σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου – Η εργασία στην Αυστραλία είναι η απάντηση για σας. Τώρα είναι ευκολότερο από ποτέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>