admin
No Comments

Σχεση με μικροτερο ανδρα

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

joldΚαθώς μια σχέση με μικρότερο άνδρα είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και γενεές, τέτοια φαινόμενα μεγαλύτερων γυναικών που κάνουν σχέση με νεότερους άνδρες είναι όλο και πιο διαδεδομένο. Έχει καταστεί συνηθισμένο οι διάφοροι επιτυχημένοι επιχειρηματίες να συνοδεύονται με πολύ νεότερές τους γυναίκες αλλά καθώς οι γυναίκες γίνονται ολοένα και πιο επιτυχημένες, άρχισαν να κινούνται και κείνες προς την αντίστοιχη κατεύθυνση, συνάπτοντας δεσμούς με άνδρες κατά πολύ μικρότερούς τους.

Παρόλο που τέτοιες σχέσεις μπορούν να λειτουργήσουν πολύ καλά, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Σε μια τέτοια σχέση οι γυναίκες οφείλουν να λάβουν υπόψη το επίπεδο ωριμότητας του ταιριού τους, καθώς επίσης και τις προθέσεις του συντρόφου τους και την τυχών αντίδραση τρίτων.

Το θέμα της ωριμότητας έχει διαφορετική σοβαρότητα αναλόγως της συγκεκριμένης ηλικίας του ζευγαριού: όχι μόνο ως διαφορά μεταξύ των δυο αλλά και του καθενός ξεχωριστά, εφόσον κάθε συγκεκριμένη ηλικία τείνει να έχει διαφορετικές προτεραιότητες και ανοχές. Συνεπώς, το ζευγάρι μπορεί να μην έχει αρκετά κοινά ώστε η σχέση αυτή να πετύχει.

Οι προθέσεις ενός άνδρα είναι επίσης πολύ σημαντικές σε μια τέτοια σχέση. Το γυναικείο φύλο ειδικά είναι πολύ ευάλωτο σε μεγάλες ηλικίες, παρασυρόμενο εύκολα από την κολακεία του φλερτ από πιο μικρό άνδρα σε πιθανές εξαπατήσεις. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πάντα, είναι όμως αναγκαίο μια γυναίκα σε μια τέτοια σχέση να είναι ενήμερη για την πιθανότητα.

Είναι αναπόφευκτο η οικογένεια και ο στενός μας κύκλος να έχει άποψη σε μια σχέση, πόσο μάλλον όταν η διαφορά ηλικίας είναι μεγάλη. Παρόλο που οι ανησυχίες τους είναι αναμενόμενες, είναι σημαντικό να μην αφεθείτε να σας παρασύρουν από τη στιγμή που εσείς νιώθετε σίγουρες για την επιλογή σας. Σε περιπτώσεις που στηρίζουν την άποψή τους σε γεγονότα που δεν γνωρίζατε, καλό είναι να τα λάβετε υπόψη πάλι χωρίς επηρεασμό από την άποψη και εξήγηση που τα συνοδεύει.

Γυναίκες που συνάπτουν τέτοιες σχέσεις αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες προκλήσεις, ειδικά επειδή τέτοιες σχέσεις δεν είναι ακόμη συνηθισμένες. Χρειάζεται να είναι επιφυλακτικές στις προθέσεις που έχει το ταίρι τους και το επίπεδο ωριμότητάς του, ενώ ταυτόχρονα να παραμένουν ειλικρινείς απέναντί του και στα αισθήματά τους. Αυτές οι συμβουλές μπορούν να βοηθήσουν μια γυναίκα να συνειδητοποιήσει κατά πόσο μια σχέση με μικρότερο άνδρα είναι εφικτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>