admin
1 Comment

Σεξ, τι αρέσει στους άντρες

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Τι αρέσει στους άντρες στο σεξ; Ιδού η απορία…. Αφιέρωσα αρκετή φαιά ουσία και στη συνέχεια αποφάσισα να πάρω τη βοήθεια του κοινού. Μπορεί να λέω ότι είμαι έμπειρη, αλλά ήθελα και τη γνώμη ενός…. ειδικού. Απευθείας έπιασα το κινητό μου για να πάρω τηλέφωνο την… ειδήμων πάνω σε τέτοια θέματα Κάρι Μπράντσο από το Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Φυσικά…. το τηλέφωνο δεν το βρήκα, αφού η παραπάνω χαρακτήρας είναι τηλεοπτική και κινηματογραφική ηρωίδα. Μια εργένισσα που ζει έντονα τη ζωή της στο κοσμοπολίτικο Μανχάταν και καταγράφει στη στήλη της τις δικές της εμπειρίες στο μαγικό κόσμο του σεξ αλλά και των τριών φίλων της που δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ στους άντρες.

wmwΣεξ και άντρες, τι αρέσει στο θεωρητικά πλέον ισχυρό φύλο. Το θέμα είναι όμως από ποια πλευρά πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα. Γιατί άλλα είναι αυτά που αρέσουν στους άντρες στο σεξ και άλλα αυτά που νομίζουν οι γυναίκες πως τους αρέσουν… Εμείς θα εξετάσουμε και τις δύο πλευρές έτσι ώστε να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.

“Τι αρέσει στο σεξ στους άντρες; Δύσκολη ερώτηση. Μπορώ να πω πολλά και διάφορα. Μην με παρεξηγήσετε, αλλά μιλάμε για το αγόρι μου ή για one night stand. Σε μία σχέση το σεξ συνήθως είναι πιο ρομαντικό. Με πολλά χάδια, φιλιά και συναίσθημα. Υπάρχουν και άγριες στιγμές πάθους αλλά σπάνια.” Αυτά θέλει ο Κώστας, το ξέρω. Αυτό είναι καλό και κακό όταν ξέρεις τις συνήθειες του άλλου. Όταν μιλάμε όμως για one night stand τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το άγνωστο στο σεξ σε συναρπάζει. Εκεί υπάρχει πάθος και μόνο. Άγριες καταστάσεις. Κάνεις πράγματα που δεν σκέφτεσαι. Αφήνεσαι. Και επίσης όταν ξέρεις ότι δεν θα τον ξανά δεις βγάζεις από μέσα πολλά κάνοντας του όλα τα χατίρια. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ», μας εξομολογήθηκε η Αναστασία από την Κυψέλη.

laredoute

Είναι όμορφος, γοητευτικός και μπάρμαν. Όλα τα στοιχεία για να έχει πολλές κατακτήσεις στο παλμαρέ του και να είναι ο πλέον ειδικός ώστε να ανοίξει τα χαρτιά του και να μοιραστεί τις εμπειρίες του για το τι αρέσει στους άντρες το σεξ… «Το σεξ είναι απόλαυση. Είναι από τα καλύτερα αγαθά θα έλεγα στη ζωή μας. Προσωπικά θέλω να έχω τον έλεγχο στο κρεβάτι. Να κάνω εγώ κουμάντο που λέμε. Ωραίο είναι να παίρνει πρωτοβουλίες και η γυναίκα, αλλά εγώ θέλω να είμαι ο αρχηγός. Μου αρέσουν κυρίως άγρια πράγματα στο σεξ. Ποικιλία στάσεων και η γυναίκα να μην είναι σφιγμένη. Να μην είναι συντηρητική και να είναι ανοιχτή σε όλα. Στο σεξ δεν πρέπει να έχουμε περιορισμούς. Με μέτρο φυσικά όλα αυτά. Και φυσικά ο στοματικός έρωτας. Τρελαίνομαι για αυτό. Αν έχει και ταλέντο τότε λιώνω στο κρεβάτι. Αλλά μπορώ να πω ότι γουστάρω και αγκαλίτσες, χάδια και φιλάκια στο σεξ. Το θέμα είναι σε τι φάση είμαι». Αυτός ήταν ο Πέτρος από τη Θεσσαλονίκη.

Τελικά τι αρέσει στους άντρες στο σεξ;  Η προσωπική εμπειρία είναι η μόνη απάντηση.

One Response to Σεξ, τι αρέσει στους άντρες

  1. κατερινα.... September 22, 2009 at 17:42

    wraia ola ayta….alla otan o allos thelei na min eimaste s sxesi alla mono na pername kala k otan mou deixnei oti den trelainete sto sex alla thelei synexeia na kanoume t shmainei????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>