Christina
No Comments

4+1 Θαυματουργές μάσκες προσώπου από δροσερά φρούτα.

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

agutoman4+1 Θαυματουργές μάσκες προσώπου από δροσερά φρούτα.

Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε μια περιουσία σε πανάκριβες κρέμες προσώπου για την φροντίδα της επιδερμίδας σας, ενώ μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας με μηδαμινό κόστος. Εκμεταλλευτείτε τα ευεργετικά προϊόντα της μητέρας φύσης και φτιάξτε εύκολες μάσκες προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος με δροσερά λαχταριστά φρούτα που θα σας κάνουν να λάμπετε. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!!!

Με πορτοκάλι
Το πορτοκάλι ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στα μικρόβια και βελτιώνει την ποιότητα του κολλαγόνου στο δέρμα. Για να την φτιάξετε θα αναμείξετε μισό φλιτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκάλι με μια ή δυο κουταλιές της σούπας μέλι. Την αφήνετε πάνω στο δέρμα για περίπου 10 λεπτά και ξεβγάζετε με χλιαρό νερό. Συμπληρωματικά μπορείτε να φτιάξετε και μια τονωτική λοσιόν με βάση το πορτοκάλι ανακατεύοντας 2/3 χυμό πορτοκαλιού φιλτραρισμένο με 1/3 ροδόνερο. Οι καταπραϋντικές τους ιδιότητες θα συμβάλλουν στον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας σας.

Με αβοκάντο
Το αβοκάντο είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες αφού μπορεί να θρέψει και να ενυδατώσει την επιδερμίδα σε βάθος καθαρίζοντας τους πόρους του δέρματος. Επιπλέον το γεγονός ότι δεν σαπωνοποιείται το καθιστά περιζήτητο συστατικό πολλών καλλυντικών ομορφιάς και περιποίησης Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για ξηρά δέρματα και για προβλήματα ακμής. Η μάσκα με αβοκάντο είναι πολύ απλή αφού απαιτεί μόνο τον πολτό από ένα αβοκάντο. Την αλείφετε στο πρόσωπο και την κρατάτε για μισή ώρα. Η συγκεκριμένη μάσκα εφαρμόζεται για δυο έως τρις φορές το πολύ την εβδομάδα.

Με φράουλα
Η φράουλα, το απόλυτο ανοιξιάτικο φρούτο είναι πλούσια σε βιταμίνη C,Α,Κ μαγνήσιο και κάλιο. Εμπεριέχει αντιοξειδωτικά που καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες που προσβάλουν τα κύτταρα. Επιπλέον θα καθαρίσει την επιδερμίδα σας συσφίγγοντας τους πόρους χαρίζοντας λάμψη και ένα μοναδικό άρωμα. Θα χρειαστείτε 8 ώριμες φράουλες και τρις γεμάτες κουταλιές μέλι καλής ποιότητας. Πολτοποιήστε τις φράουλες και ανακατέψτε καλά με το μέλι. Απλώστε την μάσκα στο δέρμα για 15 με 20 λεπτά και ξεβγάλετε με άφθονο χλιαρό νερό.

Με μήλο
Το μήλο περιέχει φυσικά οξέα που είναι ιδανικά για την απολέπιση της επιδερμίδας. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνες C και Α που λειτουργούν ευεργετικά για το δέρμα καθαρίζοντας και ενυδατώνοντας το. Για την μάσκα με μήλο θα χρειαστείτε μια κουταλιά πολτοποιημένο μήλο, μια κουταλιά βρώμη, μια κουταλιά γιαούρτι και μια μισή κουταλιά της σούπας μέλι με λίγο λεμόνι. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και εφαρμόστε την στο πρόσωπο για 10 λεπτά δυο φορές την εβδομάδα και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.

Με μπανάνα
Η μπανάνα είναι άφθονη σε βιταμίνη Α και κάλιο και υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα για την ενυδάτωση του δέρματος. Για να φτιάξετε την μάσκα με μπανάνα θα χρειαστείτε μισή ώριμη μπανάνα, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, ένα ασπράδι από αβγό και μισή κούπα χυλό βρώμης. Αναμιγνύετε όλα τα συστατικά μαζί και απλώνεται την μάσκα στο πρόσωπό σας εκτός από την περιοχή των ματιών αφήνοντας την για 15-20 λεπτά. Έπειτα ξεπλένετε το πρόσωπό σας και απολαμβάνετε μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>