Christina
No Comments

Νύχια: Νέες ιδέες και πρωτότυποι συνδυασμοί για το 2014!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

νύχια4Νύχια: Νέες ιδέες και πρωτότυποι συνδυασμοί για το 2014!

Με το πέρασμα των χρόνων τόσο τα σχέδια όσο και οι χρωματικοί συνδυασμοί στα νύχια αλλάζουν συμβαδίζοντας παράλληλα με τις αλλαγές στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Η μόδα συνηθίζει να προτείνει συνεχώς κάτι νέο και πρωτοποριακό που να ανταποκρίνεται στη νέα εποχή και τη σύγχρονη γυναίκα. Η φετινή σεζόν φαίνεται να δίνει έμφαση στις σκούρες αποχρώσεις για τον χειμώνα και στις απαλές αποχρώσεις του ροζ για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τις χειμερινές τάσεις του 2014 ιδιαίτερη απήχηση έχουν οι μεταλλικές αποχρώσεις σε σκούρο κυρίως μπλε όπως το royal blue.Ακόμα το μπορντό μανικιούρ μαζί με τα berry lips αποτελούν τον πιο εκρηκτικό συνδυασμό για τον χειμώνα του 2014 αφού προσδίδουν μια ακαταμάχητη γοητεία .Επιπλέον το καφέ ως μια από τις πιο ζεστές αποχρώσεις δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από την χειμερινή σεζόν του 2014. Το σοκολατί μάλιστα και οι επιχρυσωμένες λεπτομέρειες με φόντο μια σκούρα απόχρωση θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέλος για εκείνες που αγαπούν το μαύρο μπορούν να το υποστηρίξουν άψογα σε κοντά και τετραγωνισμένα νύχια στοχεύοντας στην απλότητα.

Για την άνοιξη κνυχια3αι το καλοκαίρι του 2014 κυριαρχούν οι παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ και τα χρώματα σε κοραλλί, πορτοκαλί και μωβ αποχρώσεις. Η μόδα φέτος φαίνεται να επιτάσσει το φυσικό μανικιούρ. Τα nude βερνίκια τόσο σε ματ όσο και σε shiny αποχρώσεις είναι must στη φετινή σεζόν. Παράλληλα το απαλό ροζ έχει την τιμητική του όπως προτείνουν Alexander Wang και Μonique Lhuillier. Ένα νέο trend που σπάει την μονοτονία των μονόχρωμων νυχιών είναι το moon nails trend.Η βάση των νυχιών παραμένει τις περισσότερες φορές άβαφη σε ένα καμπυλωτό σχήμα που θυμίζει μισοφέγγαρο και το υπόλοιπο βάφεται σε ένα οποιουδήποτε χρώμα της επιλογή σας. Τα χρώματα με γκλιτερ συνεχίζουν να είναι trend.

Αναφορικά με τα σχέδια τo nail art και τα πολύπλοκα σχέδια έχουν φύγει από την μόδα ανοίγοντας τον δρόμο στα γεωμετρικά σχέδια. Κάθετες και οριζόντιες γραμμές αλλά και καμπυλωτά σχέδια με κύκλους και ρίγες δίνουν ένα πιο αυστηρό και απλό ύφος.

Μοναδικά σχέδια και υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις και να τα αναδείξεις παράλληλα με το στυλ σου .Επέλεξε το καλύτερο και δοκίμασε το!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>