Christina
No Comments

Δαχτυλίδια και πάλι δαχτυλίδια…

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Κολάζ90-Custom

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ…
Ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ της γυναικείας κοσμηματοθήκης .Τα δαχτυλίδια είναι κοσμήματα με διαχρονική αξία στο πέρασμα των εποχών και όχι άδικα καθώς προσδίδουν μια πινελιά ιδιαιτερότητας σε όποια τα φοράει. Τα δαχτυλίδια φαίνεται να συνδυάζονται πάντα και παντού ακολουθώντας τις προσταγές της μόδας ,έτοιμα να υποστηρίξουν κάθε στιλιστική επιλογή σε οποιαδήποτε περίσταση.

Για το 2014 τα πολλά δαχτυλίδια είναι στη μόδα. Ωστόσο σίγουρα δεν πρέπει να το παρακάνεις με τα υπόλοιπα αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια και βραχιόλια γιατί θα φαίνεσαι παραφορτωμένη ξεφεύγοντας από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τις περισσότερες φορές ένα όμορφο casual φόρεμα ή ένα τζιν συνδυασμένο με ένα ιδιαίτερο Top και πολλά δαχτυλίδια θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!DSC_8847

Αν σου αρέσουν τα δαχτυλίδια σε μεγάλο μέγεθος τότε καλύτερα να μην βάλεις πολλά .Μπορείς να συνδυάσεις εντυπωσιακά μεγάλα δαχτυλίδια με πιο απλά ρούχα για να τους δώσεις έμφαση .Ακόμα τα μεγάλα και φανταχτερά δαχτυλίδια είναι κατάλληλα για βραδινές εξόδους αρκεί να παίξεις με τις αντιθέσεις των χρωμάτων .Προτίμησε αποχρώσεις σε μπλε ,πράσινο και τουρκουάζ συνδυασμένα με ένα μαύρο βραδινό φόρεμα και μια όμορφη τσάντα σε nude απόχρωση.

H φετινή σεζόν υποδέχεται τα διπλά δαχτυλίδια ως ένα νέο hot trend.Δαχτυλίδια που φοριούνται σε διαφορετικά δάχτυλα και συνδέονται μεταξύ τους με υπέροχες αλυσίδες ή ακόμα και δαχτυλίδια που συνδέοντα κατά τον ίδιο τρόπο με βραχιόλια θα σας ξετρελάνουν. Τα σχέδια ποικίλουν την ώρα που στα χρώματα κυριαρχούν αποχρώσεις όπως το ασημί, το χρυσό και το μαύρο.

Ένα πολύ σημαντικό tip τέλος που όλες πρέπει να προσέξετε είναι το βερνίκι νυχιών .Το βερνίκι πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά με το δαχτυλίδι ή τα δαχτυλίδια που θα επιλέξεις. Καλύτερα να μην προτιμήσεις το συνηθισμένο γαλλικό μανικιούρ για τα νύχια γιατί δεν θα τονίσουν αρκετά τα δαχτυλίδια σου. Αντίθετα παίξε με τα χρώματα και τους συνδυασμούς που θα σε εκφράζουν και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>