admin
No Comments

Μυστική λέσχη Ιουλιέτα

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

book-ioulietaΠριν προχωρήσετε, ας ξεμπερδέψουμε πρώτα με κάτι. Θέλω να σας ζητήσω τρία πράγματα.

Πρώτον: Μην προσβληθείτε από οτιδήποτε διαβάσετε πέρα από εδώ και πέρα.
Δεύτερον: Αφήστε τις αναστολές σας κατά μέρος.
Τρίτον: Ό,τι δείτε και ακούσετε στη συνέχεια πρέπει να μείνει μεταξύ μας.

Η Κάθριν, φοιτήτρια σε σχολή κινηματογράφου, βιώνει ένα ασυγκράτητο ξύπνημα σεξουαλικότητας και ερωτικού πάθους, κάτι σαν οίστρο που έχει επηρεάσει πλέον όλη τη συμπεριφορά της. Χωρίς ούτε η ίδια να το καταλάβει, τα βήματά της την οδηγούν στην καρδιά μιας μυστικής λέσχης, εκεί όπου οι πιο ισχυροί άνθρωποι του κόσμου συναντιούνται και βυθίζονται στις πιο προσωπικές, τις πιο βαθιές και, συχνά, τις πιο σκοτεινές σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Αυτές οι ακραίες και συναρπαστικές εμπειρίες προσφέρουν στην Κάθριν απολαύσεις πιο έντονες απ’ όσο θα μπορούσε να φανταστεί, αλλά, την ίδια στιγμή, αυτός ο καινούργιος, ιδιαίτερος τρόπος ζωής απειλεί να της στερήσει όλα όσα αγαπά.

SashaGreyΑκολουθήστε τη Σάσα Γκρέι σε μια ιλιγγιώδη διαδρομή στον πυρήνα αυτής της ιδιωτικής, απρόσιτης ερωτικής λέσχης όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Πρόκειται για ένα καλογραμμένο βιβλίο αλλά με εξαιρετικά επιφανειακή πλοκή και απευθύνεται στους λάτρεις της τολμηρής ερωτικής λογοτεχνίας. Ένα πικάντικο δώρο για το έταιρό σας ήμιση!

Η συγγραφέας  Σάσα Γκρέι, ή αλλιώς Μαρίνα Ανν Χατζή (λόγω του ελληνικής καταγωγής μπαμπά της), γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 1988 στην Καλιφόρνια από μία μεσοαστή οικογένεια. Είναι Αμερικανή star αισθησιακών ταινιών που ασχολείται επίσης με την ηθοποία, το modeling και την μουσική.

Για την προσωπική της ζωή, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, έχει γίνει γνωστό ότι ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ian Cinnamon.

Εκδόσεις Τουλίπα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>