admin
No Comments

Ποιοτική σχέση ή Γνωριμία γάμου online

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

1450223_626705434058996_1571097827_n
Η επικοινωνία είναι ένα ισχυρό όπλο αντιμετώπισης της κρίσης, σε μια εποχή που η ανεργία και η έλλειψη πόρων και χρημάτων, οδηγούν τους ανθρώπους στην απομόνωση.O περίπλοκος τρόπος ζωής με τα παρατεταμένα ωράρια δουλείας και απαιτήσεις της καθημερινότητας, έχουν αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι γνωρίζουν το μελλοντικό τους σύντροφο.

Tο perfectdate.gr του ομίλου Antenna είναι μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία με στόχο μία σοβαρή γνωριμία, μια αληθινή φιλία, μια ποιοτική σχέση που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο γάμο και απευθύνεται σε ανθρώπους που  θέλουν να έρθουν σε επαφή με άλλους που έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.

Ο γρήγορος τρόπο ζωής που βιώνουμε δεν μας δίνει πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους. Ακόμα και οι τυχαίες γνωριμίες που μπορεί να κάνουμε σε μία έξοδο μας, πολλές φορές έχουν το ρίσκο της απογοήτευσης. Ακόμη μπορεί έτσι να χαθεί μία ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον που να ταιριάζεις πραγματικά. Το PerfectDate.gr φέρνει σ’ επαφή γυναίκες και άντρες που δύσκολα θα συνασσόντουσαν ο ένας τον άλλο τυχαία και που έχουν μεγάλες πιθανότητες μιας επιτυχημένης σχέσης, λόγω της συμβατότητας τους γύρω από διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητα τους, τον τρόπο ζωής τους, τις αντιλήψεις τους, τα ενδιαφέροντα τους.. αλλά και όσα ψάχνουν σε ένα σύντροφο.

Το ταίριασμα μεταξύ των μελών με βάση την συμβατότητα τους σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα η εμφάνιση, ο τρόπος ντυσίματος, ο τρόπος διασκέδασης, η μουσική που τους αρέσει, οι αξίες και οι αντιλήψεις, το τρόπο ζωής τους… μέχρι και το αγαπημένο φαγητό αποτελούν τον πυρήνα της υπηρεσίας PerfectDate η οποία μέχρι στιγμής αριθμεί περισσότερους από 550.000 εγγεγραμμένους Έλληνες. Η υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της όλα τα στοιχεία από το προφίλ των μελών και προτείνει αυτούς που ταιριάζουν στα περισσότερα από αυτά.

Σύμφωνα με στοιχεία σε παγκόσμια κλίμακα, 1 στις 5 σχέσεις ξεκινάει μέσω διαδικτύου. Πέρυσι, περίπου το 30% των ανθρώπινων σχέσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση  ξεκίνησαν ηλεκτρονικά. Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών γνωριμιών υπόσχονται αγάπη με ένα απλό κλίκ! Οι χρήστες δημιουργούν το προφίλ, διαβάζουν τα προφίλ άλλων μελών, βλέπουν φωτογραφίες κι επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων.. προτού αποφασίσουν να γνωριστούν από κοντά.

Το σίγουρο πάντως είναι πως όσοι βγούνε ραντεβού μέσα από το PerfectDate θα γνωρίζουν ήδη καλά ο ένας τον άλλο.. περισσότερο από κάθε άλλο πρώτο ραντεβού!

Μπες κι εσύ στο perfectdate.gr με 550.000 εγγεγραμμένους χρήστες, φτιάξε το προφίλ σου ΔΩΡΕΑΝ, βρες αυτόν που ψάχνεις κι ετοιμάσου για το τέλειο ραντεβού.

PerfectDate, Γράψου ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ και βρες το άλλο σου μισό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>